Boka rum, lägenhet eller stuga

I Visby Gustavsvik erbjuder vi boende nära havet, i naturskön miljö. Välj boende i rum med bed & breakfast där linne, frukost och städning ingår eller flerbädds lägenheter / stugor med självhushåll. Varje boende har egen uteplats för sköna stunder.

Rum för 2 med bed & breakfast

På området finns 64 bekväma Bed & Breakfast-rum. Varje dubbelrum är 11 kvm med 1-2 separata bäddar, dusch/WC, kylskåp, TV och vattenkokare. Till varje Bed & Breakfast rum hör en möblerad uteplats i markplan eller i loftgång. Rummen är utspridda på området – 40 av rummen ligger i två 2-planshus med parkering intill boendet. De övriga 24 Bed & breakfast rummen ligger i enplan lite närmare havet. Wi-Fi är något begränsad, vi hänvisar till surfzonen i och runt receptionen och restaurangen.

I Visby Gustavsvik bor du i lugn miljö med närhet till stadens utbud. De enkla men bekväma rummen passar den som letar efter en prisvärd övernattning men passar även för en hel semestervecka. Från rummen är det 50 respektive 150 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. När man bokar ett Bed & Breakfast rum ingår sänglinne (som du själv bäddar i), frukost och slutstädning.

Lägenhet 4–6 bäddar

På området finns 32 lägenheter med 4-6 bäddar. Lägenhetshusen är byggda i två plan med loftgångar på det övre planet. Till varje lägenhet hör en möblerad uteplats som vetter mot havet antingen i markplan eller i loftgång. Lägenheterna ligger vackert i övre kanten på området med utsikt över grönområdet, stugorna och havet som skymtas mellan träden. Boendet lämpar sig bra för familjen och vännerna som vill umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Här kan man njuta av lugnet och låt barnen leka fritt på stora grönytor. Från lägenheterna är det 150 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång.

Varje lägenhet har kombinerat kök/allrum med TV. Köket är utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/frys, strykjärn, strykbräda, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch/wc. De mindre lägenheterna är 42 kvm och har två sovrum med två enkelsängar i varje rum och de större lägenheterna är 48 kvm och har två sovrum med två enkelsängar i varje rum + en bäddsoffa för 1-2 personer i allrummet.

Lägenheterna har fri Wi-Fi (inloggning hämtas i receptionen) och är rökfria. I vissa av lägenheterna är husdjur välkomna. I anslutning till lägenheterna finns gott om parkeringsplatser. När man hyr en lägenhet ingår inte sänglinne och handdukar, men det kan beställas vid bokningstillfället för 200 kr/set. Slutstädning ingår inte, det kan beställas vid bokningstillfället 1200 kr per lägenhet (obs! ej diskning). När man bokar slutstädning är det tidigare utcheckning kl. 10 (för att personalen skall hinna städa )

För de som vill vara aktiva finns det sportutrustning som fotboll, volleyboll, brännboll, kubb m.m. att låna i receptionen och runt anläggningen finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår. Promenera eller ta en cykeltur via Strandpromenaden längs med havet 4 km in till Visbys stadskärna.

Stuga 8 eller 6 bäddar

På området finns 24 parbyggda 8-bäddsstugor med självhushåll. Stugorna är byggda i en vacker naturskön omgivning med egna träterasser som vetter mot havet. I Visby Gustavsvik kan familjen och vännerna umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Från stugorna är det 50-100 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång.

Nyrenoverade stugor! Under vintern har stugorna närmast havet genomgått en totalrenovering med bla nytt kök med diskmaskin och större kyl/frys.

De parbyggda 8-bädds stugorna har öppen planlösning med kombinerat kök och allrum med TV. Köket är fullt utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/ frys, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch och wc i varsitt separat rum. Fyra sovrum med 2 enkelsängar i varje sovrum. Varje stuga har tillgång till fri Wi-Fi, inloggning finns att hämta i receptionen. Till varje stuga hör en härlig möblerad träterass för sköna dagar. Våra 8-bädds stugor är 64 kvm och ett trevligt boendealternativ för två familjer som vill semestra tillsammans.

På området finns också 4 äldre stugor bevarade. Stugorna ligger närmast havet där varje stuga är 30 kvm och utrustad för självhushåll. Kyl/frys, elplattor, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. 6 bäddar i 3 sovalkover med draperi med en våningssäng i varje alkov. Dusch/wc och TV. Till varje stuga hör en möblerad uteplats. I dagsläget är Wi-Fi begränsad men arbete pågår för att få den bättre. Under tiden hänvisar vi till surfzonen i och runt receptionen.

Prisvärt boende till gruppresor

I Visby Gustavsvik kan vi erbjuda prisvärt boende till grupper. Här bor man ostört med en fantastisk natur precis utanför dörren. De stora öppna grönytorna på området lämpar sig exempelvis bra för alla slags träningsresor. Intill anläggningen finns motionsspår och Strandpromenaden längs med havet är perfekt för löpning.

Välj det boendealternativ som passar er bäst bed & breakfast rum eller flerbädds stuga/lägenhet med självhushåll.

I restaurangen serveras förbokade måltider efter önskemål frukost, lunch och middag.

Bra att veta

Alla stugor i Visby Gustavsvik är rökfria och i vissa av stugorna är husdjur välkomna. När man hyr en stuga ingår inte sänglinne och handdukar men kan beställas vid bokningstillfället för 200 kr/set. Även slutstädning ingår inte utan kan beställas vid bokningstillfället 1200 kr per 6-bäddsstuga och 1500 kr per 8-bäddsstuga (obs! ej diskning). När du bokar slutstädning är det tidigare utcheckning kl. 10 (för att städpersonalen skall hinna städa före nästa gäst checkar in).

För de som vill aktivera sig finns det sportutrustning som fotboll, volleyboll, brännboll, kubb m.m. att låna i receptionen och runt anläggningen finns fina naturstigar som Hälsans stig och motionsspår. Promenera eller ta en cykeltur via Strandpromenaden längs med havet 4 km in till Visby stadskärna.