Välkommen till Restaurang Viken

Från maj är restaurangen öppen för frukostgäster på morgonen. För gäster i våra bed & breakfast rum ingår frukostbuffén i priset, för övriga går det bra att köpa frukost på plats för 110 kr. Lunch- och middagsbokningar från grupper tar vi emot hela året. Prata med receptionen eller kontakta bokningen info@visbygustavsvik.se eller 0498-201260.

Sommarrestaurang
Midsommarveckan öppnar vi upp restaurangen för sommaren. Dagtid erbjuder vi glass, dricka, fika och gott från vår delikatessdisk och kvällstid erbjuder vi en sommarmeny med läckerheter från havet plus goda hembakade pizzor.

I Restaurangen är ambitionen att hitta känslan av en lokal fiskekrog, med mat som smakar hav. På menyn hittar du bland annat klassiker som stekt strömming, rökt fisk och rökta räkor tillsammans med säsongens finaste delikatesser. Till barnen serverar vi bla husets egna fish and chips som brukar vara poppis. Gotlands många fiskelägen vittnar om att fisket har varit en viktig näring på ön sen urminnes tider. Runt om på ön finner man kärleken till havet och den säregna naturen.  Med havets delikatesser och Gotlands fantastiska utbud av gotländskt producerad mat och råvaror vill vi skapa en ny semesterfavorit i Visby.

Sommarfavoriter i delikatessen
I vår kyldisk finns rökt fisk, skaldjur och gotländska delikatesser att avnjuta på plats med utsikt över havet eller att ta med. Komponera din egen tallrik med gott från havet. Tillsammans med goda tips från personalen hittar du just din sommarfavorit. Vi vill att restaurang Viken skall bli en semesterfavorit för alla, turister som gotlänningar. Ta vägen förbi butiken, beställ och ät på plats eller köp med och sätt dig vid havet längs med Strandpromenaden och njut av Gotlands goda.

Hembakad pizza
Förutom gott från havet har vi också hembakad pizza; hemmagjord tomatsås i botten, toppad med lokala råvaror och äkta Italiensk mozzarella, Fior di latte. Vi har även pizza för avhämtning, beställes på plats i restaurangen, vi har ingen möjlighet att ta beställning via telefon.

Välkommen till Viken fiskekrog & butik
BOKA BORD: 0498 – 201269

Öppettider 17/6 – 18/8: Frukost kl. 07-10, Delikatessdisk vardagar  kl. 10-18 och helger kl. 10-14, Restaurang kl. 18-21. För gruppbokning kontakta receptionen. Fika, förfriskningar och kioskvaror i butiken  kl. 07-20.