Välkommen till Restaurang Viken – en ny sommarfavorit!

Nu öppnar vi upp restaurangen för sommaren. Dagtid erbjuder vi glass, dricka, fika och gott från vår delikatessdisk och kvällstid erbjuder vi en sommarmeny med läckerheter från havet plus goda hembakade pizzor.

I Restaurangen är ambitionen att hitta känslan av en lokal fiskekrog, med mat som smakar hav. På menyn hittar du bland annat klassiker som stekt strömming, rökt fisk och rökta räkor tillsammans med säsongens finaste delikatesser. Till barnen serverar vi husets egna fish and chips som brukar vara poppis.

Gotlands många fiskelägen vittnar om att fisket har varit en viktig näring på ön sen urminnes tider. Runt om på ön finner man kärleken till havet och den säregna naturen.  Med havets delikatesser och Gotlands fantastiska utbud av gotländskt producerad mat och råvaror vill vi skapa en ny semesterfavorit i Visby.

Sommarfavoriter i vår delikatessdisk
I vår kyldisk finns rökt fisk, skaldjur och gotländska delikatesser att avnjuta på plats med utsikt över havet eller att ta med. Komponera din egen tallrik med gott från havet. Tillsammans med goda tips från personalen hittar du just din sommarfavorit.

Vi vill att restaurang Viken skall bli en semesterfavorit för alla, turister som gotlänningar. Ta vägen förbi butiken, beställ på plats eller köp med och sätt dig vid havet längs med Strandpromenaden och njut av Gotlands goda.

Favorit i repris – pizza
Förutom gott från havet har vi också hembakad pizza; hemmagjord tomatsås i botten, toppad med lokala råvaror och vår egna ostblandning. Vi har även pizza för avhämtning, beställes på plats i restaurangen, vi har ingen möjlighet att ta beställning via telefon.

Välkommen till Viken fiskekrog & butik

BOKA BORD: 0498 – 201269

Öppettider 18/6 – 19/8: Frukost kl. 7-10, butik kl. 10-15, restaurang kl. 17-21. Övrig tid går restaurangen att boka för grupper kontakta receptionen.