Boka dubbelrum, lägenhet eller stuga

I Visby Gustavsvik erbjuder vi boende nära havet, i naturskön miljö. Välj boende i dubbelrum där linne, frukost och städning ingår eller i flerbädds lägenheter / stugor med självhushåll. Varje boende har sin egna uteplats för sköna stunder. Alla boenden är rökfria och i vissa är husdjur välkomna.

När man hyr en lägenhet/stuga ingår inte:
Sänglinne och handdukar som kan beställas vid bokningstillfället för 200 kr/set.
Slutstädning kan beställas vid bokningstillfället 1200 kr per lägenhet/6-bäddsstuga och 1500 kr per 8-bäddsstuga (obs! ej diskning och sophantering). När du bokar slutstädning är det tidigare utcheckning kl. 10 (för att städpersonalen skall hinna städa före nästa gäst checkar in).

Rum för 2 med frukost

På området finns 64 bekväma dubbelrum som bokas med frukost. Varje dubbelrum är 11 kvm med 2 separata bäddar, dusch/WC, kylskåp, TV och vattenkokare. Till varje dubbelrum hör en egen möblerad uteplats i markplan eller i loftgång. Rummen är utspridda på området – Merparten av rummen är byggda i två 2-planshus med parkering intill boendet. De andra rummen är byggda i ett plan lite närmare havet. Fri Wi-Fi finns men kan vara något begränsad.

I Visby Gustavsvik bor du i lugn miljö med närhet till stadens utbud. De enkla men bekväma rummen passar den som letar efter en prisvärd övernattning men passar även för en hel semestervecka. Från rummen är det 50 respektive 100 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. När man bokar ett dubbelrum ingår sänglinne, frukost och slutstädning.

Lägenhet 4 eller 6 bäddar

På området finns 32 lägenheter med 4 eller 6 bäddar. Lägenheterna är byggda i två plan med loftgång till det övre planet. Till varje lägenhet hör en egen möblerad uteplats antingen i markplan eller i loftgång. Lägenheterna ligger vackert i övre kanten på området med utsikt över grönområdet, stugorna och havet som skymtas mellan träden. Boendet lämpar sig bra för familjen och vännerna som vill umgås i avkopplande miljö med närhet till stadens utbud. Här kan man njuta av lugnet och låt barnen leka fritt på stora grönytor. Från lägenheterna är det c:a 100 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång.

Varje lägenhet har kombinerat kök/allrum med TV. Köket är utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/frys, strykjärn, strykbräda, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch/wc. De mindre lägenheterna är 42 kvm och har två sovrum med två enkelsängar i varje rum och de större lägenheterna är 48 kvm och har två sovrum med två enkelsängar i varje rum + en bäddsoffa för 1-2 personer i allrummet.

Lägenheterna har fri WiFi som ibland  kan vara något begränsad. Alla lägenheter är rökfria. I vissa är husdjur välkomna. I anslutning till lägenheterna finns gott om parkeringsplatser. När man hyr en lägenhet ingår inte sänglinne och handdukar, men det kan beställas vid bokningstillfället för 200 kr/set. Slutstädning ingår inte, det kan beställas vid bokningstillfället 1200 kr per lägenhet (obs! ej diskning och sophantering). När man bokar slutstädning är det tidigare utcheckning kl. 10 (för att personalen skall hinna städa).

Stuga 8 eller 6 bäddar

På området finns 24 parbyggda stugor för självhushåll med 8 bäddar. Varje stuga är 64 kvm och har en egen möblerad träterass för sköna dagar. Från stugorna är det 50-100 meter till havet och stranden där man kan njuta av svalkande dopp och en fantastisk solnedgång. Stugorna är ett trevligt boendealternativ för vänner och familjer.

Varje stuga har öppen planlösning med kombinerat kök och allrum med TV. Köket är fullt utrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/ frys, kaffebryggare och vattenkokare. Vissa stugor har också diskmaskin och större kyl/frys. Dusch och wc i varsitt separat rum. Fyra sovrum med 2 enkelsängar i varje sovrum. Fri WiFi finns i stugorna men kan vara något begränsad.

På området finns också 4 äldre stugor. Stugorna ligger närmast havet där varje stuga är 30 kvm och utrustad för självhushåll. Kyl/frys, elplattor, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. 6 bäddar i 3 sovalkover med draperi med en våningssäng i varje alkov. Dusch/wc och TV. Till varje stuga hör en möblerad uteplats. I dagsläget är Wi-Fi något begränsa, vi hänvisar vi till surfzonen i och runt receptionen.

Stugorna är rökfria och i vissa är husdjur välkomna.  När man hyr en stuga ingår inte sänglinne och handdukar, men det kan beställas vid bokningstillfället för 200 kr/set. Slutstädning ingår inte, det kan beställas vid bokningstillfället 1200 kr/6-bäddsstuga och 1500 kr/8-bäddsstuga (obs! ej diskning och sophantering). När man bokar slutstädning är det tidigare utcheckning kl. 10 (för att personalen skall hinna städa).