Boka konferens hos oss

Vårt konferenserbjudande passar företag som vill konferera ostört i en lugn och inspirerande miljö där man kan varva mötet med promenader vid havet för ny energi.

Naturnära miljö intill havet

Konferens i inspirerande miljö

För företag som vill konferera ostört kan vi varmt rekommendera mötesrum Havsnära i Visby Gustavsvik. Mötesrummet har plats för upp till 40 sittande och möbleras utefter behov. I Havsnära finns det mesta man behöver för ett möte, Wi-Fi, blädderblock, projektor, whiteboard med mera.

Varva gärna mötet med promenader i omgivningen, den friska havsluften ger ny energi inför nästa sittning. För en aktiv konferens finns möjlighet att kombinera mötet med ett besök på Teambanan som ligger på området.

Boka teambuildning som aktivitet

Lägg till en teambuildande aktivitet till er konferens eller gruppresa. Vi kan varmt rekommendera ”Teambanan” som ligger på området. Längs en slinga i skogen finns stationer med samarbetsövningar, några kluriga och andra mer fysiska som exempelvis ”Planket” där det gäller att få över laget på andra sidan genom att lyfta och bära medarbetarna genom hålen som finns i planket. På stationen ”Räknekvadraten” och ”Vågen” gäller det att använda matematiskt intellekt respektive samlat balanssinne. Svårighetsgraden på stationerna väljs utifrån gruppens önskemål.

Teambanan bokas i samarbete med event- och aktivitetsföretaget Hansa Event www.hansaevent.se