Boka konferenser och festarrangemang hos oss

Vårt konferenserbjudande passar för företag som vill konferera i en lugn och inspirerande miljö där man kan varva möten med promenader vid havet för ny energi. Vill man göra något skoj tillsammans har vi vår teambanan som ligger på anläggningen.

Restaurangen, som rymmer upp till 60 sittande gäster, går att boka som festlokal inklusive serveringspersonal.

Konferens i inspirerande miljö

För företag som vill konferera ostört kan vi varmt rekommendera konferenslokalen Havsnära i Visby Gustavsvik. Möteslokalen rymmer upp till 40 personer i skolsittning och är grundutrustad med allt man behöver för ett möte, som Wi-Fi i mötesrum och allmänna utrymmen, blädderblock, projektor, whiteboard med mera. Möteslokalen ligger intill restaurangen där man kan kombinera mötet med fika, lunch och middag.

Varva mötet med promenader i omgivningarna, den friska havsluften ger ny energi inför nästa sittning. Vid vackert väder finns plats att flytta utomhus, på området finns gott om utrymme i det gröna där man kan fortsätta mötet. För en aktiv konferens kan man kombinera mötet med ett besök på Teambanan som ligger på området.

Boka ditt möte på Gustavsvik, halv- eller heldagskonferens inkl. fikabuffé fm/em och lunch.

Hyr restaurangen för fest

Boka Gustavsvik för fest! Letar du festlokal i Visby går det bra att abonnera restaurangen som rymmer upp till 60 sittande gäster, inklusive serveringspersonal. För större evenemang kan vi ordna partytält på gräsmattan nedanför restaurangen. Kökets ambition är att tillaga all mat från grunden och använda råvaror som är närproducerade i den mån det är möjligt. Vi kan ordna hela ditt arrangemang och samarbetar med flera gotländska event- och aktivitetsföretag.

Utmana varandra på Teambanan

Vill man göra något skoj tillsammans kan vi varmt rekommendera ”Teambanan” som ligger på anläggningen. Längs en slinga i skogen finns stationer med samarbetsövningar som tilltalar de flesta. Här finns allt från lite mer fysiska övningar som exempelvis ”Planket” där det gäller att få över laget på andra sidan genom att lyfta och bära medarbetarna genom hålen som finns i planket. Eller ”Räknekvadraten” och ”Vågen” där det gäller att använda matematiskt intellekt respektive samlat balanssinne. Svårighetsgraden på stationerna väljs utifrån gruppens önskemål.

Teambanan har tagits fram och sköts av event- och aktivitetsföretaget Hansa Event. Läs mer på Hansa Events hemsida om tips och ideér på andra aktiviteter. Vi har ett nära samarbete med företaget och kan varmt rekommendera deras aktiviteter: www.hansaevent.se

Minnesstund i Gustavsvik

I samarbete med begravningsbyråerna erbjuder vi färdiga arrangemang för en minnesstund efter begravningen. Visby Gustavsvik restaurang ligger endast 500 meter från Norra kyrkogården och är en lugn och fridfull plats för en minnesstund efter begravningen. Inför minnesstunden dukar vi upp för hela sällskapet där vi skräddarsyr stunden efter era egna önskemål gällande mat, dryck, upplägg, dukning med mera.

Restaurangen rymmer upp till 60 sittande gäster. För långväga gäster kan vi erbjuda boende i rum, stuga eller lägenhet till förmånliga priser.