Inomhusklättring

Pris från 160 kr/pers.
Inomhusklättring på Visbys femton meter höga klättervägg. Alla kan hitta en utmaning och en glädje i klättring. Det är en rolig och social sport där man tillsammans med andra kämpar på sin egen nivå mot mål man själv bestämmer. På vägen upp för väggen utmanar man både sina fysiska och mentala gränser och varje grepp längre upp än man först trodde var möjligt är en seger.

Ni kommer få testa på att klättra med rep och sele upp för olika svåra delar av den femton meter höga väggen. Med tips och instruktioner från våra erfarna guider tar ni er säkert både upp och ned för väggen. För de som har energi nog medan kamraterna klättrar upp för den stora väggen, finns en mindre så kallad bouldervägg att klättra på, där man utan rep och sele klättrar på en lägre höjd och har en tjockmatta som skydd.

För de som aldrig tänkt tanken att klättra förr, kan några meter ovan mark vara en enorm prestation, medan de som är mer vana finner utmaningar i svårare problem och pussel på vägen upp för väggen. Oavsett vilken väg man tar kommer man oftast ner med känslan av att ha klarat något man inte trodde var möjligt. Ni behöver inga förkunskaper för att kunna klättra med oss i Klättersilon i Visby. Aktiviteten leds av utbildade och erfarna instruktörer som guidar gruppen och tar hand om er säkerhet.

Plats: Visby hamn c:a 4 km från Gustavsvik.