Bo intill havet och stranden när Visbys utbud

I Visby Gustavsvik bor du bekvämt intill havet och stranden med promenad- och cykelavstånd till centrala Visby. Med en stor variation av boenden kan du välja det boende som passar bäst för din vistelse, dubbelrum där frukost, sänglinne och slutstädning ingår eller boende i fullutrustad stuga / lägenhet med självhushåll.

Alla boenden är rökfria och har egen uteplats med utrymme för umgänge och vila hela dagen. Gratis Wi-Fi och bilparkering ingår.  I vissa utvalda boenden är husdjur välkomna.

När du bokar boende kan du lägga till en hyrcykel som lätt tar dig de 4 kilometerna mellan Visby Gustavsvik och centrala Visby.

Dubbelrum med frukost

Välj boende i bekväma tvåbäddsrum som bokas med frukost, sänglinne och avresestädning. Från rummen är det 50 respektive 100 meter till havet och stranden där du kan njuta av svalkande dopp och en magisk solnedgång. Dubbelrummen går att boka i olika kategorier:

2-bäddsrum: 11 kvm, i 2-planshus med loftgång till övre planet.
2-bäddsrum: 11 kvm, i enplanshus närmare havet
2-bäddsrum för boende med husdjur.

Varje rum har 2 separata bäddar, dusch/WC, kylskåp, vattenkokare, TV och fri Wi-Fi (kan vara begränsad). Alla rum är rökfria och har en möblerad uteplats i markplan eller i loftgång. Fri parkering finns nära boendet.

Lägenhet 4 eller 6 bäddar

Lägenheterna ligger vackert i övre kanten på området med utsikt över grönområdet, stugorna och havet som skymtas mellan träden. Boendet lämpar sig bra för familjen och vännerna som vill ha närhet till havet, stranden och aktiviteter. Lägenheterna är byggda i 2-planshus med loftgång till det övre planet och finns att boka i olika kategorier.

Lägenhet 4-bäddar: 42 kvm, 2 sovrum med 2 enkelsängar i varje rum.
Lägenhet 6-bäddar: 48 kvm, 2 sovrum med 2 enkelsängar i varje rum och bäddsoffa i allrummet.
Lägenhet 4- eller 6 bäddar för boende med husdjur.

Varje lägenhet är rökfri och har kombinerat kök/allrum med TV. Köket är fullutrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/frys, strykjärn, strykbräda, kaffebryggare och vattenkokare. Dusch/wc. Fri Wi-Fi (kan vara begränsad). Varje lägenhet har också en egen möblerad uteplats antingen i markplan eller i loftgång. I vissa utvalda lägenheter är husdjur välkomna. Fri parkering finns nära boendet.

När du bokar en lägenhet ingår inte sänglinne, handdukar och avresestädning i grundpriset, men som kan läggas till i samband med din bokning.

Stuga 8 eller 6 bäddar

Stugorna är ett populärt och trevligt boendealternativ för vänner och familjer. Att bo med fantastisk natur precis utanför dörren är avkoppling. Stugorna är parbyggda två och två där varje stuga har en egen möblerad träterrass med plats för umgänge och vila. De närmast stranden har utsikt över havet som delvis skyms av lummig grönska. Alla stugorna är rökfria och finns att boka i olika kategorier.

Stuga 8-bäddar: 64 kvm, 4 sovrum med 2 enkelsängar i varje rum.
Stuga 8-bäddar: Delvis havsutsikt, 64 kvm, 4 sovrum med 2 enkelsängar i varje rum.
Stuga 6-bäddar: 30 kvm, 3 sovalkover med en våningssäng i varje.
Stuga 6- eller 8-bäddar för boende med husdjur
Stuga 8-bäddar delvis handikappanpassad

Stugor har öppen planlösning med kombinerat kök och allrum med TV. Köket är fullutrustat för självhushåll med spis, ugn, mikro, kyl/ frys, kaffebryggare och vattenkokare. Vissa stugor har också diskmaskin och större kyl/frys. Dusch och wc finns i varsitt separat rum. Fri Wi-Fi (kan vara begränsad).

När du bokar en stuga ingår inte sänglinne, handdukar och avresestädning i grundpriset, men som kan läggas till i samband med din bokning.