Upplev Gotland tillsammans med klasskompisarna

Gotland känns lite som utomlands fast ön bara ligger 3 timmar från fastlandet. Att åka på skolresa till Gotland ger roliga minnen för livet. Bästa sättet att uppleva Gotland är på cykelsadeln och vill man krydda skolresan med roliga aktiviteter har vi flera att välja på. Bor gör klassen i flerbädds stugor eller lägenheter med självhushåll och precis utanför dörren finns fina grönområden att röra sig på. Att avsluta kvällarna på stranden med bad, grillning och solnedgång är en mysig upplevelse.

Skolresepaket

3 dagar/ 2 nätter i stugor eller lägenheter fullutrustade för självhushåll. Frukostpåsar varje morgon och 2 middagar i restaurangen. Cykel i 3 dagar inkl. cykelhjälm och stöldskydd. Bagagetransport till/från hamnen. Pris från 1.120 kr per person*

Lägerskolpaket

Samma som i skolresepaketet fast utan måltider. Pris från 750 kr per person*

Pristillägg för båtresan tillkommer*

Skoj med klassen i Visby Gustavsvik

Program

Dag 1: Vid ankomsten till Visby promenerar klassen c:a 300 m till Gotlands cykeluthyrning i inre hamnen, där cyklarna hämtas ut. Bagaget tas om hand av cykeluthyrarna och körs till boendet i Gustavsvik. När alla fått sin cykel beger klassen sig på en c:a 10-15 min lång cykeltur längs med havet till Visby Gustavsvik. Väl framme tas klassen emot av personalen som delar ut nycklar och visar vägen till boendet. När alla kommit på plats i boendet serveras middag i restaurangen alternativt att klassen grillar hamburgare i egen regi på grillplatsen nedanför restaurangen. Grilltillbehör hämtas i restaurangen (2 hamburgare med tillbehör och en läsk per person, grillkol + tändvätska)

Dag 2: Frukosten finns i kylen i boendet och äts i egen regi. Efter frukosten är dagen fri för egna aktiviteter. På kvällen serveras middag i restaurangen alternativt grillning i egen regi på grillplatsen.

Dag 3: Frukosten finns i kylen i boendet och äts i egen regi. Städning av boendet och utcheckning senast kl. 11.00. Bagaget hämtas upp av cykeluthyrningen och förvaras vid Gotlands cykeluthyrning i inre hamnen. Väskorna hämtar klassen i samband med återlämning av hyrcyklarna. Före färjans avgång finns möjlighet för egna aktiviteter innan det är dags för hemresa med färjan till Nynäshamn / Oskarshamn.

Praktiskt att veta

 • Skol-/lägerpaket gäller från årskurs 1–9
 • Skolresa på våren 11/4–20/6.
 • Skolresa på hösten 23/8–25/9
 • Paket skolresa från 1120 kr/pers. / lägerskola från 750 kr/pers.
 • Båtresa enkel väg från 209 kr/vuxen och 61 kr/barn
  (priset varierar efter vilken tur man väljer).
 • Extradygn skolresa 490 kr/pers. / lägerskola 305 kr/pers.
 • Boende i stuga eller lägenhet (ta med sänglinne och handduk)
 • Klassen städar stugorna själva. Om så önskas kan boendet
  städas mot en avgift, beställ slutstädning vid bokning.

Gäller för 2022 med reservation för eventuella prisjusteringar.

Skolresepaket till Gotland
Teambuilding-aktiviteter i Visby Gustavsvik

God lagad mat

Måndag: Köttbullar med gräddsås
Tisdag: Krämig pasta med ädelost och kyckling
Onsdag: Sprödbakad fisk med remouladsås
Torsdag: Ört- och vitlökskryddad kotlett med bearnaisesås
Fredag: Grekiska färsbiffar med salsasås
Lördag: Grillad kyckling med Tzatsiki
Söndag: Schnitzel med ugnsrostade grönsaker

Till rätterna serveras en varierad salladsbuffé med ett par blandade sallader och en grönsallad, bröd och måltidsdryck. Självklart kan man alltid beställa ett vegetariskt eller veganskt alternativ.

Lunchpaket skolklasser
Pastasallad med kyckling
Rostbiff med potatissallad

Alla lunchpaket serveras med smör, bröd, måltidsdryck och frukt. Levereras i packade kylväskor.
Med reservation för menyändringar.