Restaurang Viken

På grund av rådande omständigheter med den pågående pandemi öppnade vi inte restaurangen sommaren 2020. Istället erbjöd vi boende gäster ”take away” frukost och lättare rätter i receptionen. Vi hoppas på bättre förutsättningar sommaren 2021 så att vi kan öppna restaurangen som vi brukar.

Restaurangen öppnar upp för frukostgäster från maj månad och lagom till midsommar förlängs öppettiderna från tidig morgon till sen kväll med utökad meny.

Dagtid under sommaren erbjuder vi glass, dricka, fika och gott från vår delikatess-disk och kvällstid erbjuder vi en sommarmeny med läckerheter från havet plus goda hembakade pizzor.

I Restaurangen är ambitionen att hitta känslan av en lokal fiskekrog, med mat som smakar hav. På menyn hittar du bland annat klassiker som stekt strömming, rökt fisk och rökta räkor tillsammans med säsongens finaste delikatesser.

Sommarfavoriter i delikatess-disken
I vår kyldisk finns rökt fisk, skaldjur och gotländska delikatesser att avnjuta på plats med utsikt över havet eller att ta med. Komponera din egen tallrik med gott från havet. Tillsammans med goda tips från personalen hittar du just din sommarfavorit.

Vi vill att restaurang Viken skall bli en semesterfavorit för alla, turister som gotlänningar. Ta vägen förbi butiken, beställ och ät på plats eller köp med och sätt dig vid havet längs med Strandpromenaden och njut av Gotlands goda.

Hembakad pizza
Förutom gott från havet har vi också hembakad pizza; hemmagjord tomatsås i botten, toppad med lokala råvaror och äkta Italiensk mozzarella, Fior di latte. Vi har också pizza för avhämtning, beställ via appen Happy order så får du ett meddelande när den är klar.