Bra att veta när du gästar Visby Gustavsvik

Semesterbyn är öppen maj-oktober.
Vid frågor om bokning kontakta GotlandsResors tel: 0498-201260 eller info@visbygustavsvik.se
Receptionen är öppen alla dagar kl. 08.00-20.00
(med reservation för ändringar). Tel: 0498-201269.

Incheckning
Tidigast kl. 15.00

Bad
Tvärs över vägen från anläggningen finns en långgrund badvik med sandstrand. På stranden finns en lång badbrygga med handikappramp och stege längst ut. Stranden sköts av Region Gotland.

Badrullstol
I samarbete med Region Gotland erbjuder vi kostnadsfri utlåning av badrullstol. Badrullstolen är avsedd för rörelsehindrade och kan endast användas för vistelse vid Gustavsviks bad. Kontakta receptionen så hjälper vi dig. Om du önskar förboka stolen eller kontrollera om den finns ledig, kan du även ringa 0498-201269. Stolen kvitteras ut och återlämnas i receptionen.

Bastu
Som boende gäst kan du basta gratis i vår bastu som rymmer 8 personer. Tid förbokas i receptionen, säg till i god tid så den hinner värmas upp.

Buss
Busshållplatsen hittar du rakt ner från restaurangen, vid stranden och vägen (Strandpromenaden) som går längs havet. Busslinje 4 går mellan Gustavsvik – Östercentrum. Turlista och biljettbokning hittar du på gotlandsbiljett.se

Cykeluthyrning
I receptionen finns ett begränsat antal cyklar för uthyrning. Vi samarbetar med Gotlands cykeluthyrning i Visby hamn www.gotlandscykeluthyrning.com Cykel kan läggas till vid bokningstillfället.

Fritidsutrustning
Brännbollsrack, fotboll, volleyboll, pingisrack, kubb m.m. finns för utlåning i receptionen

Frukost
När du bor i Gustavsvik finns det alltid möjlighet att beställa frukost. Frukost beställer du vid bokningstillfället eller på plats i receptionen dagen före. För gäster som bor i våra dubbelrum ingår frukost i boendepriset. Frukosten serveras i restaurangen varje morgon. Det går också bra att hämta en frukostbox i receptionen/restaurangen för att äta i ditt boende.

Grill
Ett begränsat antal grillar finns för utlåning i receptionen mot en deposition. Innan återlämning skall grillen rengöras och askan tömmas (behållare för aska finns vid sopstationerna på området). Vi uppskattar att du ej använder engångsgrill på uteplatsen. På området finns flera allmänna grillplatser som är fria att använda.

Husdjur
Husdjur är välkomna i utvalda rum/stugor/lägenheter. Att du tar med ditt husdjur skall meddelas före ankomst. Prata med receptionen om du vill veta mer vad som gäller.

Kontantfritt
Hela anläggningen är kontantfri, betalning med swish och betalkort går bra.  I restaurangen går det bra att betala via Happy order.

Motion
I området finns joggingspår och naturstigen ”Hälsans stig” som ger dig en fantastisk promenad i omgivningarna. Karta till Hälsans stig hittar du här eller i receptionen. Karta Hälsans stig

Parkering
I Gustavsvik erbjuder vi fria parkeringsplatser och laddstation för el-bil. Parkering får endast ske på aviserad plats. Endast ankomst- och avresedagen är det tillåtet att köra fram till stugan för bagagelastning.

Restaurang Viken
Restaurangen är öppen på kvällarna i juli-augusti . I receptionsbutiken finns dryck, färdiga mackor, fika och lättare rätter till försäljning hela dagen.

Rökfritt
I alla boenden och i restaurangen på området råder helt rökfritt.

Sopsortering
Du som gäst kan göra mycket för att hjälpa oss. I varje stuga/lägenhet finns sopkärl för sopsortering. Övrig sortering bär du ut direkt till någon av sopstationerna på området.

Städning
För boende i stuga/lägenhet ingår ej städning, sänglinne, handdukar eller toalettpapper. Naturligtvis går det bra att beställa sänglinne/handdukar och slutstädning (ej diskning)  senast 2 dagar före avresa hos bokningen 0498-201260.

Sänglinne
Sänglinne skall alltid användas i sängarna. Sänglinne och handdukar går att lägga till vid bokningstillfället

Tv-utbud
I boendet finns ett begränsat Tv-utbud- Grundutbudet av tv-kanaler är Kanal 1, 2, 4, 6, Barnkanalen, Kunskapskanalen.

Tvättstuga
Tvättstugan kan bokas direkt i receptionen.

Utcheckning
Utcheckning sker senast kl. 11.00 avresedagen. För gäster som har beställt avresestädning sker utcheckning senaste kl. 10.00.

WiFi
Fri internetuppkoppling gäller på hela området och i boendet. Inom vissa delar i området kan Wi-Fi vara begränsat. Inloggningsuppgifter hämtas i receptionen.