Bra att veta när du gästar Visby Gustavsvik

Semesterbyn är öppen maj-oktober.
Vid frågor om boende kontakta gärna GotlandsResors tel: 0498-201260 eller info@visbygustavsvik.se

Incheckning
Tidigast kl. 15.00

Bad
Tvärs över vägen från anläggningen finns en långgrund badvik med sandstrand. På stranden finns en lång badbrygga med handikappramp och stege längst ut. Stranden sköts av Region Gotland.

Badrullstol
I samarbete med Region Gotland erbjuder vi kostnadsfri utlåning av badrullstol. Badrullstolen är avsedd för rörelsehindrade och kan endast användas för vistelse vid Gustavsviks bad. Kontakta receptionen så hjälper vi dig. Om du önskar förboka stolen eller kontrollera om den finns ledig, kan du även ringa 0498-201269. Stolen kvitteras ut och återlämnas i receptionen.

Bastu
Som boende gäst i Visby Gustavsvik kan du basta gratis i vår bastu som rymmer 8 personer. Säg till i receptionen i god tid före om du vill basta så hinner den värmas upp. Bastun kan också abonneras för 400 kr/tillfälle. Bokning görs i receptionen.

Buss
Busshållplatsen hittar du rakt ner från receptionen, vid stranden och vägen (Strandpromenaden) som går längs havet. Sommartid går busslinje 4 mellan Gustavsvik-Östercentrum.

Cykeluthyrning
I receptionen kan du hyra ett begränsat antal cyklar. Vi samarbetar med Gotlands cykeluthyrning i Visby hamn. Vill du vara säker på att få tillgång till en cykel när du kommer till Gotland, kan du lägga till cykel vid bokningstillfället eller boka direkt online på www.gotlandscykeluthyrning.com

Fritidsutrustning
Brännbollsrack, fotboll, volleyboll, basketboll, kubb m.m. finns för utlåning i receptionen.

Frukost
På grund av rådande situation med pandemin covid-19 erbjuder vi frukostpåsar som hämtas i receptionen på morgonen. För gäster i våra dubbelrum ingår frukostpåsen i priset, för boende i våra stugor och lägenheter går det bra att beställa frukostpåsar (begränsat antal).

Grill
Ett begränsat antal grillar finns för utlåning i receptionen mot en deposition. Innan återlämning skall grillen rengöras och askan tömmas (finns behållare för aska vid sopstationerna på området). Vi uppskattar att du ej använder engångsgrill på uteplatserna. På området finns flera allmänna grillplatser som är fria att använda.

Husdjur
Husdjur är välkomna i ett fåtal rum, stugor och lägenheter mot en avgift på 300 kr/vistelse. Att du tar med dig husdjur skall meddelas före ankomst. Prata med receptionen om du vill veta mer om vad som gäller för dig med husdjur.

Kontantfritt
Hela anläggningen är kontantfri, betalning med swish och betaltkort går bra. I restaurangen betalning via appen Happy order.

Motion
Intill semesterbyn finns ett kortare joggingspår och en naturstig ”Hälsans stig” som ger dig en fantastisk promenad i omgivningarna. Karta Hälsans stig

Parkering
På området finns gott om parkeringsplatser och laddstation för el-bil finns. Parkering får endast ske på aviserad plats. Endast ankomst- och avresedagen är det tillåtet att köra fram till stugan för bagagelastning.

Restaurang
På grund av rådande situation med pandemin covid-19 håller vi restaurangen stängd tills vidare.

Sopsortering
I varje stuga/lägenhet finns några sopkärl för sopsortering. Övrig sortering bärs direkt till någon av sopstationerna på området. Vill du inte sopsortera finns det speciella sopsäckar att köpa i receptionen för 100 kr/säcken. Kolla med receptionen var den fyllda säcken skall lämnas.

Städning
För boende i stuga/lägenhet ingår ej städning. Naturligtvis går det bra att beställa slutstädning (ej diskning) senast 2 dagar före avresa i receptionen för 1200 kr per 6-bäddsstuga eller lägenhet och 1500 kr per 8-bäddstuga.

Sänglinne
För boende i stuga/lägenhet ingår ej sänglinnen och handdukar. Det går att beställas vid bokningstillfället eller direkt i receptionen för 200 kr/set. För boende i dubbelrum ingår handdukar och sänglinne.

Tvättstuga
Tvättstugan kan bokas direkt i receptionen. Pris per tvätt 100 kr.

Utcheckning
Senast kl. 12.00 avresedagen. För gäster som har beställt städning sker utcheckning senaste kl. 10.00

WiFi
Fri internetuppkoppling gäller på hela området och i boendet. I vissa boenden är den dock begränsad. Vi rekommenderar den fria surfzonen i och runt receptionshuset.